3. syyskuuta 2017

Tuplapiirustus


Teemakuun kollaasi 30- Aloitetaan /2

Seuraavaksi harjoitus kahdella kädellä yhtä aikaa.  Vaikea oli tehdä molemmilla vähän eri kuviota, tässä on kädet piirsi suurin piirtein samaan kuviota, Viimeistelyssä käytin käsiä vuorotellen, tarkemmassa viivassa piti katsoa mitä teki. Liituna kuivapastelliliidut.

Tässä on siinä vaiheessa kun kaikki on tehty yhtä aikaa molemmilla käsillä.

Ei tuo ollut eka harjoitus, piti aika monta kertaa vähän harjoitella ensin.  Tässä yritin alaosaaan tehdä eri kuviota vasemmalla kuin oikealla. Hankalaa.  Nyt huomaan kumpi käteni on vahvempi. 


Kaverini 3Vee halusi myös käyttää kahta kättä. 


Klikkaa lisää piirrosjumppaa10 kommenttia:

 1. Maukkaan näköinen omenapuu ja tuolla kukkaniitylä ois kiva astella mutta vois jo varpaat paleltua:) Kivat työt! Ja kaveri on selkeesti taiteilija-ainesta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille ei puutarhaomenoita tullutkana, piti vian piirtää :)

   Poista
 2. Kyllä huomaa että kumpi käsi on tottuneempi. Omenapuu on tosi kaunis ja tietenkin antoisa punaisine omenineen. Yhteistyöllä 3veen kanssa sujuu hyvin joustavasti piirrosjumppa, selvästi taitelija-ainesta.

  VastaaPoista
 3. Oh, bongasin numerot 30/2 eli aijot siis joka päivä piirtää. Se on kyllä hieno homma ja kehitys varmsti huimaa, kun nyt jo tulee mielenkiintoista.
  Onpa sinulla mainio innoittaja työhön, niin hyvää tulee :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on toiveajatelua, Uuna, joka päivä en pysty jumppaamana, Teemakuun numero on 30 ja tämä siinä toinen. Pitänee korjata selvemmäksi.
   Te voisitte kokeilla vaarin kanssa yhdessä ;)

   Poista
 4. Kahdella kädellä yhtä aikaa, käy kyllä aamujumpastakin! Ja todellakin, huomaa kyllä varmaan helposti, kumpi käsi on vahvempi.
  Sinun kollegasi on kyllä mainio, ihanaa, että hänkin osallistuu haasteeseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vasenta pitäsi vana käytää enemmän, vaikka vain apuna, eikä näin selvästiomalla puolella.
   Katsotaan saanko kaverin vielä innostumaankun taas tulee käymään.

   Poista
 5. Omenat ainakin kypsyivät melkein yhtä hyvin molemmissa käsissäsi. Mielenkiintoinen haaste, pitäisi jostain löytää kyniä ja paperia ja mahdolliseti innokkaita kollegojakin, ehkä sitten voisin osallistua minäkin, ainakin kerran kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla sinusta Sirokko. Tule toki mukaan, joko yksin tai koleegojen kera. Aloitettuasi innostus toivottavasti jatkuu, tätäkin teemaa voi vapaasti soveltaa mieleisekseen.

   Poista

Kiitos kaikille kommenteista, ne ilahduttavat minua ♥
Thank you all so much your lovely messages!