14 joulukuuta 2018

Sillalla


Taas meni haaste tutun vanhan kaavan mukaan: Ensin aihetta pitää hetki sulatella, sitten tulee ideoita ja uusia ajatuksia tulee nettiä selatessa. Onhan tässä aikaa!  Kunnes yllättäen aikaa ei olekaan kuin muutama päivä, siinä vaiheessa menee luovuus lukkoon.  Sitten viimeisinä hetkinä jotakin olisi kiva saada haasteeseen. Jostakin piirustuspaperi löytyy ja lähimpänä olleet vesiväriliidut.  Silta... silta... jokin vesi ainakin, puro tai joki. Ja kaarisilta olisi cool, ei nyt kovin kaarella ole. Sitten tietty puita ympärillä.  Väriä nopeasti sinne tänne. hups, tuli aika paljon punaistakin.  Jos vielä joku olisi sillalla.  Nopeasti kamera ja kuvaamaan, ettei ala kaduttamaan.  Melkein kaksi viikkoa kun hyvin suunnittelee, niin tulee vartissa valmista!

"Ruusupensaiden takana on hyvä kalapaikka"

6 kommenttia:

 1. Sinulla on hyvä systeemi luomisessa, sillä tämä on hurmaava! Kerrassaan, voi että tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ei ole mitään suuniteltua ja harkitua, aina vaan kaikki jää viime tinkaan.
   Kiitos kun tykkäät!

   Poista
  2. Nimenomaan, ei kannata suunnitella ja harkita, ainoastaan toteuttaa luovasti! Tästä tulee mieleen Maija Karman herkät kuvitukset lastenkirjoihin.

   Poista
  3. Piti googlattaa Maija Karma, upeita piirroksia hänellä! Vähän olen otettu vertauksestasi, sen verran on eroa meillä :)

   Poista
 2. Hyvin tuli vartissa valmista! Ihan kuin tyypillä olisi onkivapa kädessä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotakin edes,huh. Juu, ongella tyyppi kalastelee :)

   Poista

Kiitos sinulle kommentistasi ♥