28. huhtikuuta 2018

Kunhan se on punaista

Luovis-haaste etsii vaaleanpunaista.


Vähän vanhempaa kuvaluovuutta. Kännykkämaalailu on vähän jäänyt vähemmälle.  Kännykälläni tavallaan maalasin kohteita pitkällä valotuksella, noin minuutin  verran. Oli kiva etsiä ensin muotoja ja sitten värejä kuvaan tai toisinpäin. Pitkä valotus sai aikaan vaalean kuvan, joten sitä piti vähän säädellä tummemmaksi. Mielestäni enemmän maalausta kuin kuvaamista. Yläkuvassa on muodot puukaiteesta ja taisi olla joulunaikaa, niin värit tulivat joululiinasta. Kuva oli yllätys, mutta kuitenkin piti vähän miettiä mitä tekee. Lisään vielä tämän toisen, joka on vesivärityöstäni alkujaan. mikäli oikein muistan. Muokkaamisessa käytetty puhelimen omia muokkaus appseja. Sekin oli oma tyylilajinsa. 
7 kommenttia:

 1. Upeita ovat kumpikin! Huikean kauniit värisävyt! Mukavaa sunnuntaita♥

  VastaaPoista
 2. Ihanuuksia molemmat. Huikean kauniit värit.

  VastaaPoista
 3. Sinullakin oli ollut hankaluuksia linkityksen kanssa luoviksessa. Minä en onnistu linkittämään haastevastaustani mitenkään sinne enkä jättämään edes kommenttia! Missä lienee vika?

  VastaaPoista
 4. Hienot työt. Minä en osaa puhelimella tällaisia ollenkaan!

  VastaaPoista
 5. Vau, maalaat kameralla upeita muotoja!

  VastaaPoista
 6. Täällä näkee aina kauniita taideteoksia. Alimmainen kuva sopisi jotenkin minkä värisenä tahansa. Näen sen jopa eri väreissä mielessäni : )

  VastaaPoista
 7. Taidokasta taidetta puhelimella.
  Hyvin hemaisevia värejä.

  VastaaPoista

Kiitos kaikille kommenteista, ne ilahduttavat minua ♥
Thank you all so much your lovely messages!