26. huhtikuuta 2017

Teemakuun 6/6 Jotakin uutta

Tänään ulkoistin itseni. Tiesin että tätä kokeillessani tulee suttua ja väri roiskuu muuallekin kuin minne pitäsi ja hajukin on voimakas. Nurmikko on nyt vähän värikkäämpi. Tämä on koli-koli taidetta, hih. Maalina aerosolimaalit, pullojahan pitää ravistaa ensin. Jämäpulloissa oli väriskaala vähän niukka.
Vielä kollaasi ja teema on valmis. Mielenkiintoisen aiheen SusuPetal ehdotti, kiva oli etsiä uusia ja hauskinta oli käydä katsomassa mitä te toiset olette keksineet ja tehneet. Moni idea jäi taas muhimaan, ehkä joskus...


Lisää uusia ideoita löytyy kuvaa klikkaamalla
 

19 kommenttia:

 1. Yhden aarin metsä on tosi kaunis, tykkään väreistä!
  Tässä on ihanan pehmeät rajat ja kaunis värimaailma. Tässä talot kertovat asukkaittensa elämästä. Tulee mieleen Susun Valkoiset talot.

  Osaan kuvitella nurmikon, koska olen itsekin tehnyt (ennen allergioita) suihkemaaleilla töitä. Se oli hauskaa leikkiä. Kivaa oli varmaan sinullakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Uuna :) Tätä on tehnyt mieli kokeillla jo aikaisemmin,mutta vasta nyt teeman innoittaman sain toimeksi. Hauska oli, mutta ulkopuuhaa.

   Poista
 2. Minullakin sprayt odottavat tuolla komerossa. No, tänään on tullut rakeita ja joka päivä tuulee, joten ei ehkä ihan vielä.
  Työsi on kyllä niin upea, minkä kokoinen se on? Olet saanut hienoa kerroksellisuutta tähän. Vau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuuli kyllä vähän haittasi, ei sentään räntää tullut. Tämä on A4, isompikin voisi olla, maali kuitenkin suhkuaa laajalle alalle.
   Kiitos SUsuPetal

   Poista
 3. Oo, mitä kolikoli taidetta.Hurmaava ja varmaankin hauska tehdä.Tosi paljon tuli ihania ideoita haasteessa joita olisi kiva kokeilla.Ehkä vielä joskus sama aihe.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kiva tehdä RaijaAnnikki, kokeile sinäkin.

   Poista
 4. Näyttää tosi kivalta! Viehättävä surrealistinen tunnelma.

  VastaaPoista
 5. Tulipas kiva maalaus! Tuota voisikin kokeilla itsekin,meillä on spraymaalejakin...Hieno!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kivaa, kannattaa kokeille Esther!

   Poista
 6. Kolikoli, ihan outo sana minulle, mutta nytpä tuli sekin selväksi. Spreijaamalla taiteiltu, vau, mahtava! Ihanan pehmeä jälki ja kuultavat kerrokset. Kuvittelin isommaksi kuin A4, spreijaamiseen kovin pieni paperi, miten edes osuu noin tarkkaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Spraypurkki sanoo koli koli kun sitä ravistelee ;D Isompi paperi olisi parempi. Ehkä vielä kokeilen isompaa, sirokko. Vielä jäi maaleja.

   Poista
 7. Tätä ei keittiön pöydällä sisätiloissa parane kokeilla :-)
  Jännä työhän siitä tuli. Ihmeen täsmällisiä kuviota sait suihkittua :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä voi samalla keittiöä uudistua ;) Nurmikkokin sai väriä, ehkä olisi pitänyt kaikki loppu vihreä suihkuttaa pihalle, kun ei muuten vihreää ole ;)
   Kiitos Selma

   Poista
 8. Vaikka tuli suttua ja nurmikko maalaantui niin tuli hieno ja onnistunut taideteos sumuttaen ja rakentaen kerrostalonäkymän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ULkona ei suttukaan haittaa ja kädet sai tärpätillä puhtaaksi.
   Kiitos Sisko

   Poista
 9. Mä mietein myös tätä sprei-maaleilla maalaamista, mutta sitten unohdin sen. Sait tosi hienon työn aikaiseksi. Näen siinä kauniin kaupungin taloineen ja ikkunoineen.Punainen suuri aurinko paistelee siellä yllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TUo maisema tuli suunnitelematta, tykkään itsekin. Kiitos Harakka

   Poista
 10. Upea työ. Taitavasti käyttelit spray-maaleja. Valkeat talot,kauniissa maisemassa. Mielenkiintoinen työ. Itse en tätä hallitse, eniten maalia olisi varmaankin vaatteissani ja käsissä :-) Tätä katsellessa voisi kuvitella, että olet työksesi tehnyt näitä.
  Hieno idea!

  VastaaPoista

Kiitos kaikille kommenteista, ne ilahduttavat minua ♥
Thank you all so much your lovely messages!