28. joulukuuta 2016

Joulukuun kirjaintaide 6/6


Mielenkiintoinen, monipuolinen, yllätyksellinen, riemastuttava, rentouttava, iloinen, värikäs, antoisa, hämmästyttävä, ihana ja upea vuosi on vaihtumassa uuteen. On aika kiittää teitä kaikkia. jotka innolla olette olleet mukana tekemässä taidetta ja käyneet katsomassa kollaaseja, Joka kuukausi olette yllättäneet minut ideoillanne, ne ja innokkuutenne on tarttunut minuun ja on ollut ilo olla kanssanne ja nauttia taiteen luomisesta. Monta hauskaa hetkeä olemme yhdessä kokeneet.

Omaan vuoteeni mahtui paljon, niin odotettua iloa kuin odottamatonta surua, aika välillä riensi liiankin nopeasti ja ylimääräistä puuhaa riitti. Teemakuu ja blogit oli hetki rentoutua ja unohtaa arkiset huolet. Tarkoituksella pidän blogihetket ilosena ja hauskana, kanssanne se onnistui mainiosti. Ensi vuodesta odotan vähän rauhallisempaa ja aikakin voisi mennä vähän hitaammin.
Jatketaan tammikuussa uusin teemoin ja vähintäänkin samalla innolla kuin tähänkin asti. 

Kiitos teemataiteilijat, lukijat ja vierailijat. Kiitos kommenteista ja kannustuksesta!


Lisää kirjaintaidetta -klick- 

4 kommenttia:

 1. Kiitos Millin itsellesi että jaksat kaiken lomassaa vetää tätä teemailua! Kyllä me perässä tullaan ja se tehdäänkin ilolla! Upea on kuudes työsi, siinä raketit ovat jättäneet kiemuroita, sanojen taikaa, mitä lie kivaa lupaakaan ensi vuodelle.,,sitä odotellessa :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos itsellesi, Millin <3 <3 <3 <3

  Ja kiitos kaikille innokaille ja luoville teemalaisille!

  VastaaPoista
 3. Oletkin ollut ahkera joulunpyhinä, millinistisiä upeita kirjaimia syntyi!
  Ja ilo on kokonaan tällä puolen, ihanaa, että jaksat pitää yllä teemaa. Toivotaan, että maailma alkaisi pyöriä vähän hitaammin ensi vuonna.

  VastaaPoista
 4. Oi miten upea tämäkin. Kiitos vaan itsellesi ihanasta haasteesta. Kauniita ja mielenkiintoisia töitä on ihanaa käydä katselemassa.
  Ensi vuoden voisi tosiaan ajella käsijarru päällä. Aika kiiruhtaa aina niin, ettei perässä pysy, eikä ehdi tarpeeksi :-)

  VastaaPoista

Kiitos kaikille kommenteista, ne ilahduttavat minua ♥
Thank you all so much your lovely messages!