29. helmikuuta 2016

29 Faces Challenge Day 29

Viimeinen päivä 29 faces Feb 2016 haasteessa. Minulla on tähän loppuun kahdet kasvot. Piirsin ensin online ohjelmalla ja sitten vielä parilla eri kuvankäsittely ohjelmalla.
Helmikuu meni nopeasti ja oli hauskaa, vaikka välillä aika ei riittänyt kuin nopeaan piirtämiseen. Monenlaista tapaa ehdin kokeilemaan, kivaa oli tehdä ja käydä katsomassa muiden tekemiä kasvoja.
Kiitos Ayala Art tästä hauskasta ja antoisasta haasteesta.Today is the last day for the 29 faces challenge. I draw to the end of the two faces. First, I draw a online program, and then i used two drawing program.
February went quickly and had a lot of fun.  Thank you to Ayala Art for hosting  this fun and rewarding challenge.

29 faces

Thak you for your visit and comments. I'm so happy for them. 

4 kommenttia:

 1. Hyvin tehtyjä hienoja kasvoja kumpikin ja kivalla tekniikalla vielä. Onnittelut! Niin siinä helmikuu mennä vilahti hauskasti. Kohti uusia haasteita nyt ja huomena taitaa yksi jo ilmestyä :-)

  VastaaPoista
 2. Nämä ovat hauskoja, uutta tyyliäsi, kuitenkin tunnistettavaa millinismiä. Eikö olekin mahtavaa kokeilla, löytää kaikke uutta! Mielestäni tämä haaste on juuri sillä tavalla inspiroiva.
  Helmikuu on ohi, kiitos kasvoistasi, olen nauttinut!

  VastaaPoista
 3. Taas erilaista, tämä kasvohaaste on mielenkiintoinen seurata. Ihania, monella tekniikoilla tehtyjä. Nämäkin tosi kauniita.

  VastaaPoista

Kiitos kaikille kommenteista, ne ilahduttavat minua ♥
Thank you all so much your lovely messages!