21 marraskuuta 2015

YllätyspostiaEnsimmäinen taidevaihtoni, jota en osannut lainkaan odottaa. Voiko sanoa vaihto, koska minulla ei ole vielä edes valmiin vaihdettavaa.  Vaan Uunapa lähetti minulle varaamani Metamorfoosin jo nyt! Samassa postauksessa oli upea Lootusleijonainen, josta olisin alkanut vaihtoa hieromaan, mutta se olikin varattu.
Vaan mikä yllätys, Lootusleijonainenkin löytyi yllätyspaketista!!  Uunan upeat zia-piirokset ovat aina minua viehättäneet, hänen hienoja kuvioita ja taitavaa viivan käyttöa en voi olla ihailematta.
Eikä siinä vielä kaikki, mukana oli vielä ihana kortti. Sen helmiäispintaa en kuvaan saanut, mutta se kruunaa koko upean työn.  Iso kiitos UUna! Todella iloinen yllätys, piristi kadonnutta inspiratiotani ja muutama vaihtotyö on jo lähes valmis. Jos niistä löytäisit vaihturin näille töille.

Sitten kun maltan, niiin siirrän nämä talteen BloggeriBookkiin, omaan muistojen kirjaani. Ensimmäiset taidevaihdot jo kansioon. Kiitos Uuna!


9 kommenttia:

 1. Hyvä idea laittaa kaikki samaan kuvaan, etenkin, kun kaikki ovat zia-versioita.
  Pääasia että tykkäät vielä livenäkin.
  Ja muistutan, ei ole mitään kiirettä, ehdin omani kyllä saada. Halusin vain laittaa postiin kaikki nämä, mistä oli sovittu. Sain pöydälle tilaa uusia töitä varten. Yleensä kun teen tilaa, syntyy jotain uutta. Mitähän se tällä kertaa on, sitä jään mielenkiinnolla odottamaan...ja tietenkin sinun vaihtariasi myös...sitten joskus...

  VastaaPoista
 2. Juu, työt ovat kauniisti esillä yhdessäkin kuvassa. Upeita töitä olet Uunalta saanut. Todella kauniita molemmat. Tuon ihanaisen kortin sain minäkin. Harmi vaan kun kuviin ei saa kaunista helmiäispintaa :-)

  VastaaPoista
 3. Ihana ylläri! Ja miten kaunista taidetta sieltä tupsahti. Uunan töissä on sitä jotain joka jaksattaa katselemaan niitä pitkään ja hartaasti, ja sitten vielä uudelleen.

  VastaaPoista
 4. NO niin eka vaihto sinullakin ja näin se vie mukanaan!! Upeuksia sait ja niitä onkin kiva katsella, ihailla pitkään.

  VastaaPoista
 5. Valtavan hienoa taidetta olet saanut! Koskas me vaihdetaan ;) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieleläni sinun upeita töitäsi vaihtaisin, kunhan saan itse jotakin vaohtoon kelpaavaa valmiikai.

   Poista
 6. Uuna lähetti todella ihanan yllätyksen ja innostuksen, jota nyt tarvitsenkin. En oikein ole tiennyt miten aloitan ja miten teen. Aika on mennyt ihaillessa teidän muiden töitä ja kerätessä rohkeutta.

  VastaaPoista
 7. Upea yllätys,Uunalla on taitoa paljon.Voi että kun saisikin jotain aikaseksi.Uutta hyvää viikkoa.

  VastaaPoista
 8. Todella upeaa taidetta Uuna tekee. Ihana yllätys. Voi kunpa saisin jotain vaihdettavaa minäkin aikaan

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentistasi ♥