29. kesäkuuta 2015

Maalissa- inspis 9/9


Olen tehnyt ainakin kymmenen epäonnistunutta yritystä, halusin kokeilla SusuPetalin tapaa käyttää pastelliliituja ja vettä. Värihän levisi kyllä mukavasti, mutta mutta... Välillä lisäsin muoviakin päälle ja Harakan tapaan kaikkea ryyneistä roskiin, mitä vaan löysin. Siitä vasta suttu tulikin! Tätä pitää ajan kanssa vielä harjoitella, vaikka kovin suttaavaa puuhaa onkin.
Uuna innosti kerran piirtämään silmät kiinni oma sielunkuvan. Liitin yhden omistani nyt tähän, paperia olen tehdessä käännellyt, kättäni hämätäkseni. Miten ihmeessä silti tuli näin selvät kasvot.

Urheilutermein sanoisin, nyt vähän räpiköiden maaliin pääsin, kuitenkin parhaani olen yritänyt. Ehkä harjoitusohjelmassa vähän hiomista.  Nyt ei auta kuin siirtää katse kohti seuraavaa kisaa kuukautta ja toivoa että kunto inspiraatiokin löytyisi!


Täällä kaikkien inspikset

12 kommenttia:

 1. Ihanaa lilaa,syreenihän se siinä. omenapuun juurella mansikoita. Tuo kasvokokeilu minunkin pitää vielä tehdä paremmin ja paljon muutakin, en kerinnyt juurikaan kokeilmaan uutta mutta ehkä se aika vielä tulee..mutta sinun kasvosi ovat eläväiset kiharapilven alla :)

  Onnea maaliin pääsystä ja saat ansaitsemasi papukaijamerkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Esther :)
   Paljon jäi vielä kokeilematta ja vielä tuli uusiakin vinkkejä. Mutta pitää muistaa joskus myöhemmin.

   Poista
 2. Tuo kasvot on kyllä hieno! Sitä täytyy minunkin kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osa sielunkuvista ei ollut näin selvä, valitsin parhaan :) Kannattaa kokeilla!

   Poista
 3. Kauniita tuli kokeiluistasi. Puukuva vallan ihana kun suuremmaksi klikkaa. Kasvokuva on hyvin onnistunut, vaikka silmät kiinni teitkin :-) Yhdennäköisyydestä en tiedä, kun en livenä ole sinua nähnyt :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa pintaa tuli, mutta aihe minulta nyt puuttui. Ei minua kyllä kuvasta tuntisi, ehkä onkin haavekuva, noin upeat hiukset kun olisi :)

   Poista
 4. Olipas täällä taas liuta upeita kokeiluja, joita en ole ehtinyt aiemmin katsomaan. Tykkäsin siitä akvaarion pintakäsittelystä, samoin mainiosta ideata tehdä 'korttikokoelma' yksityiskohdista, kokonaisuus on tosi mielenkiintoinen.
  Tuota silmät kiinni piirtämistä ja paperia käännellen olen minäkin kokeillut ja uskomatonta kyllä lopputulos oli selvästi omakuva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajan puute vähän häiritsi tai kaikki muu puuha huushollissa. Ideoita jäi vileä käyttämättäkin, kun matkalla niitä tuli lisää, sinultakin useampi :)

   Poista
 5. Hahhah, ryyneistä roskin :D

  Värikäs, abstrakti tausta ja tuo omakuva, kerrassaan loistava yhdistelmä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä kyllä kaikki keinoni yritin käyttää, roskatyökin ehkö joskus löytää käyttöä ;)
   Onneksi oli omakuva jemmassa!

   Poista
 6. Tässä taidehaasteessa on niin hauskaa :-) Hauska on omakuvasi sokkopiirrustus ja koko työ.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi hauskaa ja antoisaa on ollut teidän kanssanne. Paljon uutta on tullut opittua.

   Poista

Kiitos kaikille kommenteista, ne ilahduttavat minua ♥
Thank you all so much your lovely messages!