21. helmikuuta 2015

Teemataide Kasvot 7/9


"Kyllä jokane simmone on kun kaikki muukki!!!, sano Vuokko ku peiliin katto. "

----
Kokelin sitten minäkin pikapiirustusta, guassiväriä kahden paperin väliin ja irroitettuani ne katsoin mitä löytyy. Vähän mustalla siveltimellä piirsin piirteitä.
14 kommenttia:

 1. Juuripa näin ja hykerryttävästi onnistuit :DD

  VastaaPoista
 2. Kylläpä kannatti kokeilla, tuli hieno ja hauska työ. Teksti vielä kruunaa kuvan ;-) Vuokko on aivan oikeassa. Tätäkin tekniikkaa olisi kiva kokeilla.

  VastaaPoista
 3. Hyvin kokeiltu ja onnistunut!
  Simmossi me olla!

  VastaaPoista
 4. Hyvä, hyvä! Pari leikkiä vielä, niin koossa on.
  Tähän tuli sitä paitsi hienoja kuvioita poskeen ja taustaan, muutamalla apuviivalla rytmikkäät hiukset ja persoonalliset kasvot.

  VastaaPoista
 5. Hauska ilme ja jännä tekotapa. Simmossii ollaan :)

  VastaaPoista
 6. Tää on sit cool....sanos mä! :) Olen murteet ym unohtanut jo kun täällä maailmalla olen, hyvä kun osaan suomea enää. Mutta näen hyvin ja upee työ vapaalla kädellä ja mielellä!

  VastaaPoista
 7. Totta kuin tuohivirsut. Semmosia oomma :)
  On sinullakin niin hienoja kuvantekotapoja, että minä pökelö en oo kuullukkaan ja lopputulos niin loistavan taiteellinen. Täsähän oppii vielä vanhakin uusia vinkeitä :D

  VastaaPoista
 8. Tätäkin vähän epäilin laittaa esille,mutta sitten muistin tuon sananlaskun. Taidostahan tässä ei ole kysymys, jokainen osaa. Mutta kynnys näyttää se muille on välillä vähän korkea, luulen, että monella muillakin. Jos tämä haaste edes vähän alentaa sitä kynnystä, on se paikkansa ansainnut. Onhan jo huomattu, kun vähän alentaa omaa kriittistä asenteetaan, niin taito lisääntyy aivan huomaamatta.

  Kiitos ilahduttavista kommenteistanne
  Aina
  jaana
  SusuPetal
  Uuna
  SIsko
  Esther
  Selma

  VastaaPoista
 9. Tämä onkin kiva tekniikka, syntyy jännää elävää pintaa. Muutama siveltimen veto kruunaa kaiken - puhumattakaan sanoista, loistavaa. Kynnyskysymys, sehän se, kiitos sinulle kun olet aloittanut tämän kynnystenalentamiskampanjan, ilman sinua en olisi edes yrittänyt.

  VastaaPoista
 10. Ihana. Pitääpä kurkistaa peiliin.

  VastaaPoista
 11. Samassa veneessä ollaan kaikki ja hyvin soutu onnistuu, toisiamme kannustaen.
  Kiitos kommentaistanne
  Sirokko
  Jas pä Ekholmen
  RaijaAnnikki

  VastaaPoista
 12. Oi miten hauskat kasvot ja hauska tekniikka! Pitääpä kai itsekin tuota vanhaa kunnon musteläiskämetodia kokeilla, kun vielä olisi yhdet kasvot "suorittamatta" tästä haasteesta. Ihanaa on ollut katsella kaikkien toinen toistaan luovempia ja upeampia aikaansaannoksia. :)

  VastaaPoista
 13. Kiitos Sari. Toisiltamme saamme paljon vinkkejä., tämä on kiva tekniikka.
  Yksi naama olisi itsellänikin vielä tehtävänä ;)

  VastaaPoista

Kiitos kaikille kommenteista, ne ilahduttavat minua ♥
Thank you all so much your lovely messages!