10 marraskuuta 2014

Marraskuun 9Asetelmaa 3/9


Pakko myöntää, että minulla on vähän vaikeutta saada kunnollista asetelmaa. Että onkin haastava teema! Yhtä olen tehnyt ja korjaillut jo monta päivää, eikä vieläkään ole mieleiseni. Piti vaihtaa aihetta aivan uuteen, jotta jotakin tulisi valmiiksi.


klikkaa kuvasta lisää asetelmia

22 kommenttia:

 1. Lohduttavaa kuultavaa..kukahan se olikaan aiheen keksiä! :) Kaunis tulos syntyi vaikka vähän pähkäilitkin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitänee ensi kerralla miettiä helpompaa teemaa, ehkä :) Kyllä me tämäkin vielä loppuun viedään!

   Poista
 2. Heh, samantapaisten pullojen kanssa olen taistellut tänään. Joskus on vaan otettava välillä jotain muuta työn alle ja hups vaan, taas tuli näin hieno työ.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullot olivat kivoja malleja. Jos alkaa työtä korjailemaan, niin siitä ei tahdo lopua tulla, vai alkaako vain vaatimaan itseltä liikaa. Nyt vasta olen tarkemminasetelmiin perehtynyt.

   Poista
 3. Asetelma on jotenkin niin tiukka, opettavainen kuitenkin, samoja ongelmia. Uurastuksesi kantoi hedelmää ja niinpä sait jännittävän erilaisen asetelman tänne.

  Jos aiheena olisi maisema, niin tehdäpä yhdeksän maisemaa putkeen, eihän järviä ja puita jaksaisi millään käännellä paperilla eriasentoihin yhdeksää kertaa ja kuitenkin pelkään, että jossain vaiheessa niin joudumme tekemään ;-o Tämä lohdutukseksi ;-DDDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tässä jo paljon uutta tietoa saanut, Jotakin erilaista kokeilin tarkoituksella, kiitos!

   Lähellä oli, ettei pelkosi toteutunut jo tässä kuussa, mutta sitten menin ja vaihdoin ajatusta :) Nyt on tullut monta hyvää teema vinkkiä, pitää vaan miettiä, että missä järjestyksessä niitä tehdään, ehkäpä maisemiakin ;)

   Poista
 4. Kaunis työ.Todella haastavaa ja saa pähkäillä.Itselläni kaksi astelmaa tuossa odottaa lisä pähkäilyä.Ei ole helppoa mutta ihanaa kun on haastetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Haastavuus on hyväkin ja ainakin opettavaista. Niin teemakuun ajatuksena onkin, haastaa itsensä uusiin juttuihin. Syventyä vähän tarkemmin, yhdessä se on paljon kivempaa.

   Poista
 5. Hienosti pyöritit värikkäät pullot,sopivat tähän vuodenaikaan, tosin tyhjät jo, taisi olla maukasta omenamehua tai siideriäkin jopa? Vai että haastavaa...arvaas mitä täällä päässä on? Kuka liekin keksinyt, ps, mutta hyvä niin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, väriä ei ole koskaan liikaa :) Joku oli jo kaikki huonut tyhjöksi, ensi kerralla pitää mielikuvitella täysinäisiä pulloja! Janohan tehdessä tulee ;) Lohduttavaa, että toisilla on samoja pähkäilyjä ja sinnikkyyttä.

   Poista
 6. Oikein kauniin asetelman sait tehtyä, tykkään, Hieno asetelmateos! Minulla on ollut samoja vaikeuksia, haastava on aihe. Tuntuu että mikään ei kelpaa edes itselle :) Nyt on niin pimeää että kuvaaminenkin on ongelma kun ulkovalossa pitäisi kuvata. Onneksi on kuukausi aikaa harjoitella. Harjoittelu on hyöty, ei se mene hukkaan. Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, lohduttavaa kuulla. Tässä on vielä hyvin aikaa harjoitella ja lopussa se kiitos seisoo, sekä se papukaijamerkki ;D Marraskuun harmaus vähän unohtuu, pitää vaan käytää mielikuvitusta.
   Iloista päivää sinullekin, Sisko!

   Poista
 7. Jospa olet liian kriittinen?? Tämä ainakin on tosi hieno, omaperäinen ja jännittävä. Rytmikäs ryhmä pulloja, eri mallisia ja kokoisia ja hauska sidonta yhteen.
  Anna palaa vaan, hyvää tulee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaa olla sitäkin vähän, omia töitä vaan katselee tarkemmin. Pitäsi vaan löytää se oma luontevin tapa. Nämä ovat hyvin opettavaisia ja kiva kun annata palautetta ja kannustat, arvostan sitä. Kiitos Uuna!

   Poista
 8. Joo, ei tämä aihe niitä helpompia ole, itsekin tuskailen.

  Vaan toteutuksesi on hyvä, ripaus abstratia asetelmassa, hyvää pintaa ja muotoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienen tuskailun jälkeen on hyvä mieli katsella valmista.
   Kiitos susupetal

   Poista
 9. Ponnistelemaan asetelmia tehdessä todella joutuu. Ei ole helppo aihe.
  Aatellaan ettei Meidän tarvi valmiita olla, olemme oppimisen tiellä.

  Rytmikäs kaunis työ .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oppimistahan tämä on, siksi mukavaa. Jokainen omalla tavallaan.

   Kiitos Liplatus

   Poista
 10. Olet kyllä munkin mielestäni liian kriittinen itsellesi, sillä nämä sun asetelmathan ovat todella hienoja , upeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Harakka, näkisitpä kaikki ne harjoitelmat, mutta välitetä niistä vaan lopputuloksista.

   Poista
 11. Mustaherukkaviinin pullotusta!

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentistasi ♥