12. kesäkuuta 2013

Ruosteessa

Ihastuin St. John's Cross-kuvioon, jonka näin Uunan blogissa. (ylin liuska kuviossani.)  Mutta taitaa olla taito harjoituksen puutteessa ruosteessa, viivat tulivat niin mutkalliseksi.  Toisaalta riippukeinussa ei ehkä ollut paras paikka piirrellä. Mutta paras paikka se on viettää mukava rauhallinen hetki.


8 kommenttia:

 1. Viivat kuuuluvatkin olla mutkallisia, kun pohjana on hienot kaarevat muodot. Ei ole taito ruosteessa, sen kun annat painaa vaan vaikka riippukeinussa.
  Eikö ole kiva kuvio, muitakin hauskoja löysit kaveriksi. Ristikkäin menevistä alueista tykkään kovasti. Mitä ne taas ovatkaan suomeksi???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunhan käsi taas tottuu, innostus taas tuli kun kuvioitasi katselin. Muiden nimiä en löytänyt, vaan en kovin ahkerasti hakenutkaan ;(

   Poista
 2. Ahaa, riippukeinutaidetta:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee hyvät kaaret kun pitää paperin paikallaan ja antaa keinulle vauhtia ;D

   Poista
 3. Olen kierrellyt ja katsellut ihmettelemässä näitä uusia kuvioita. Olen yrittänyt itsekin ja joku päivä rohkenen laittaa blogiini. Piirtelen nyt ensin.
  Sinulla on hieno blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Meenart!
   Zenangle ja doodling kuviot ovat kiehtovia, näitä tehdessä mieli rauhoituu. Koukuttavaa ja kivaa, tule mukaan vaan! Nyt on vähän hiljaisempaa, mutta kohta taas alkaa kynä sauhuamaan ;)

   Poista
 4. Mitä, en kyllä havaitse mitään ruosteta...
  Kaunista! Ja riippukeinussa piirtely se vasta mukavaa onkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkukuva onneksi piillottaa käden vapinan;) Kiitos!
   Riippukeinu on paras paikka :D

   Poista

Kiitos kaikille kommenteista, ne ilahduttavat minua ♥
Thank you all so much your lovely messages!