12. maaliskuuta 2013

Luikertelua


Välillä tekee mieli vähän värittää viivakuvioitani, mitä tämä siten esittääkään. 

12 kommenttia:

 1. Mä tykkään näistä väritetyistä tosi paljon.
  Ja mahtaakohan siinä olla ihan onkimatoja ongenkoukkuun, tai sitten sieniäkin voisi olla! hi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustavalkoisetkinovat kauniita, mutta välilläon kiva värittää. Eihän nämä ole enää perus zentanglea, mutta välillä näinkin. Värikkäistä kuvioista hakee heti jotakin kogreettista :)

   Poista
 2. Kastemadot tuli miullekin mieleen.
  Nämä värit on kyllä sinun juttusi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullukkoita matoja ;) Vähän kaikkia kokeilen, niin löytyisi se ihan oma juttu :) Värejä tykkään käyttää, vaikka mustavalkoisetkin ovat ok!

   Poista
 3. Tässähän on selvästi kastemato lemmentuskissaan :-DD Tausta on kevyt vastapaino "madolle". Kyllä väritys antaa oman piristeensä kuvioille. Pitäisiköhän kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiukasti rakkauden pauloissa;D Taisainolla vaan laiska piirtämään lisää kuvioita ja värit korvasivat ne :) Kaikkea pitää kokeilla!

   Poista
 4. Isoja pulleita lonkeroita. Noilla saisi aikamoisia vonkaleita ongella. Taustakin on hieno! Tykkään myös värittämisestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin kokeilla ongelle mennä, vaan kuka laittaisi madon koukkuun, minä en sitä tee!! Ehkä vain piirrän saliin ;D

   Poista
 5. Eihän näiden tarvitse mitään esittää, pääasia että ovat hienoja. Ja tämä on!!! Etenkin tuosta taustasta tykkään tosi paljon, kuviota olen itsekin katsellut sillä silmällä, että pitäisi kokeilla. Sinä olet saanut tästä tosi vaihtelevan ja elävän, vaikka on samaa kuviota kaikki. Hieno kokonaisuus. Jännästi viivojen suuntaa vaihtamalla matokin kiemurtelee :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Zentanglethan eivät saisikaan mitään esittää, vaan minkäs mielikuvitukselleen voi :D Tämä taitaa ollakin doodling, vaan mitä väliä mikä on, kunhan vaan on kivaa piirrellä. "Mato" on kandysnake, mutta taustan nimeä en muista.

   Poista
 6. Onpas kivan näköinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Kiiris! Jokos kokeilet itsekin :)

   Poista

Kiitos kaikille kommenteista, ne ilahduttavat minua ♥