30. maaliskuuta 2013

KalenteriJuuri ja juuri ehdin oikean kuukauden puolella saada valmiiksi  kalenterikuvani.  Jotakin muuta taas suunnitelin, vaan ne muuttui matkalla. Huhtikuukin  on jo työn alla, joten taidan päästä kohta ajantasalle.  Koneeni sanoi tänään työsopimuksen lopullisesti irti, onkin sitä jo uhannut useasti. Onneksi on työsopimusta vielä jäljellä ja takuu korjaa. Olen siis lainakoneen varassa nyt jokunen viikko.

Lue lisää kalenterihaastesta Tanya d'Arch blogista. 

8 kommenttia:

 1. Hauska ja salaperäinen maaliskuu. Välillä olin merenpohjassa katselemassa kaloja, mutta sitten alkoi aurinko paistaa ja nousinkin taivaalle. Oli kylmää oli lämmintä. Mielenkiintoinen ja hieno kalenteri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kaukaa katsoen ne todellakkin ovat kuinkaloja ja minun lumikinokset näytää meren aalloiila :) Kivastipa sinä kuvan näit, kiitos!

   Poista
 2. Maaliskuu on ollut kaikkea tätä, mitä tässä kuvaat. Jälleen kivasti ja erilaisesti toteutettu allakka. Jospa ensi kuu olisi jo lämpimämpi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän yksityiskohtaisemmin aluksi piti piirellä. vaan enpä ehtinyt. Kiva kun kuitenkin olenaisemman näit! Kohta luulisi jo lämpenevän.

   Poista
 3. Olipas jälleen kekseliäs kokonaisuus. Tykkään kuunnimen "vyöstä" ja hauskoista taustakuvioistakin päivien alla. Ennen kuin suurensin kuvasi, ensivaikutelma oli, että kylläpä on ollut tässä kuussa kala syönnillään! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tuo vyä on kiva. Jospa kalastelin tanglekuvioita ja iso saalis tulikin;) Kitios paljon sinun!

   Poista
 4. Tykkään! Tosi merellinen tunnelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tykkäämisestä. Merellinen tuli vahingossa kun kinoksia yritin piirtää :)

   Poista

Kiitos kaikille kommenteista, ne ilahduttavat minua ♥
Thank you all so much your lovely messages!