27. tammikuuta 2013

Mustaa ja vihreetäKokelin alesta ostamaani vesiväripastaa, sillä nimellä sitä ainakin myytiin.  Jotenkin luulin pastan olevan pehmeää, vaan tämä oli kovaa.  Vai olisko jotakin vanhaa, alessa kun oli?  Vedellä siitä kyllä väriä sutiin sain ja vähän sormenpäälläkin piti värittää.  Pohjana vanha kuvataulu. jonka olin massalla pohjustanut, rösöpinta kun nyt kiehtoo minua. Nyt olisi pohja odottamassa uutta inspiraatiota. Jotakin abstrakstia aluksi suunnittelin.
Jäin miettimään tuota vesiväripastaa, miten se eroaa tavallisesta vesiväristä tai peiteväristä?  Melko peittävää kuitenkin oli.  Mitenkähän tuota olisi pitänyt käyttää.   

8 kommenttia:

 1. Minulle outo pastana, en ole kuullutkaan koskaan. Olisiko lastalla levitettävää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin itsekin luulin sen olevan, olisi voinut tulla kivaa jälkeä.

   Poista
 2. Nyt kuulin eka kertaa vesiväripastasta! Jotenkin tuo nimi antaisi ymmärtää, että se olisi pehmeää. Mielenkiintoista kokeilua jokatapauksessa. Rösöpohjan päälle saa ulottuvuuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ymmärtäisin, vaan väriä nyt kuitenkin on. Kaipa tämä johonkin tulee sutattua :) Aina on kiva kokeilla vaikkei mistään mitään tiedäkään :)

   Poista
 3. Luulin ensin, että sinäkin olet innostunut mehiläisvahaväreistä, mutta ei, tämä onkin jotain ihan uutta. Minuakin kiehtovat kaikki rosoiset pinnat, joten heti innostuin kun näin tämän, mutta rosoisuus onkin tehty aikaisemmin.
  Kokeilepa märällä sormella, irtoaako väriä? Jos ei irtoa, kyseessä voi olla akryylivärikin, joka kuivuu kovaksi. Jos siinä selvästi lukee, että akvarelliväri tai pasta, niin kyllä se varmaankin on tavallista vesiväriä, vain eri nimellä. Kokeilemalla se selviää. Hienot pohjat joka tapauksessa jatkaa tästä. Nytkin hyvä, mutta ehkä jotain väriä vielä kaipaa, paitsi jos olet vihreän suuri ystävä :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikansa kun oli vedessä lionnnut niin vähän irtosi sormeen värimuruja. Purkissa ei lue kuin tuo nimi. Löysin netistä: http://www.amazon.co.uk/Berol-Colour-Tubs-12-Pack/dp/B0086WTLN6
   Siis tavallinen vesiväri eri muodossa ja vähän kuivahtanut ;)

   Jotakin piristystä tuo vaatii, noita värejä mulla on vain musta ja vihreä( ja sekään ei kovin kaunis sävy), akryylivärillä jatketaan.

   Poista
 4. Suomennetuna onkin vesiväritahna, tarkistin vielä kuitista. Melkein sama;) Lastalla minäkin luulin saavani tätä levittää. Tavallisen vesivärin tavoin toimii, kuvittelin vaan toisenlaiseksi.

  VastaaPoista
 5. Heh, te olittekin kommentoineet sillä välin kun nettini vaan lataa ja lataa.... miksiköhän tämä on taas näin hidas?

  VastaaPoista

Kiitos kaikille kommenteista, ne ilahduttavat minua ♥
Thank you all so much your lovely messages!