28. huhtikuuta 2017

Jotakin uutta. teemakollaasi 27


Jotakin uutta tekniikka valitsin näihin kokeiluihin. Vaikka monenlaista on tullut käytettyä, niin silti löytyi uusiakin juttuja. Oli kiva teemakuu, paljon tuli ideoita toisiltakin, jospa niitä muistasin käyttää uusissa teemoissa myöhemminkin.  Kiitos SusuPetal ihanasta papukaijamerkistä, mukava oli se saada!


Paspukaijaa klikkaamalla pääset katsomaan kaikki kollaasit:

Teemakuun taiteilijat:
 

11 kommenttia:

 1. Onnistuit mainiosti huijaamaan :) Tyylillisestikin oikeastaan vain noista ketuista voisi arvata, että Millin asialla. Tämä oli tosi hauska teemakuukausi, kaikenlaista kokeilua ja runsaasti taas uusia ideoita, kiitos siitä teille kekseliäille vetäjille.

  VastaaPoista
 2. On siinä monta kivaa uutta kokeilua ja ihanat ketutkin päässeet tauluun :) Onnea hienosta kollaasista ja kaijasta joka onkin uusissa höyhenissään vallan soma!

  VastaaPoista
 3. Ihana kollaasi. Uusia erilaisia kokeiluja olet tehnyt ja kaikkea kivaa keksinytkin. Onnea papukaijasta! Kiitos myös haasteen vetäjälle :)

  VastaaPoista
 4. Jokainen työ omalla tavallaan hieno! Pitäisi oikeastaan luetella kaikki, sillä tykkään jokaisesta. Eniten taidan silti tuijottaa noita rautalankakasvoja, niissä on ilme. Miten ihmeessä olet sen tavoittanut? Omenaa ihailen myös erityisesti.

  VastaaPoista
 5. On kyllä ollut mukavaa kuukausi ja kyllä, paljon uusia ideoita sai taas muilta teemalaisilta. Kuhan vaan muistaisi ne tulevaisuudessa!

  Nuo rautalankakasvot ja tuo spraymaalitaulu nousevat suosikeiksisi kollaasissasi. Ja tietenkin tuo rutistettu juomapurkki. Ja ketuilla koristettu keinutuoli. Ja tuo omena on huikea! Eikä sovi unohtaa ryijyä!

  VastaaPoista
 6. Uskomattoman hienoja! Rautalanka, omppu ja kaikki!

  VastaaPoista
 7. Kiehtovia kokeiluja, niin erillaisia. Spray -työ, yksi suosikeistani vaan kaikki ovat niin upeita ideoita ja taitavasti toteutettu, että vaikea suosikkia valita.
  Upea, monipuolinen ja hyvin kiinnostava kollaasi uusista kokeiluistasi tuli.
  Onnittelut!

  VastaaPoista
 8. Upealta näyttää kollaasisi. Tuo metallilangasta väännelty kasvokuva on kyllä sellainen, mikä ei minulle olisi mieleen tullut. Ja omenan kuorinta taideteos, se on niin kaunis.

  VastaaPoista
 9. Taidokasta spray taitelilua, ihana työ!

  Upea kollaasi!
  Onnea!

  VastaaPoista
 10. Hienoista töistäsi tuli kaunis kollaasi!
  Taattua laatua, kun Millin on asialla!

  VastaaPoista
 11. Hyvälle näyttää kollaasisi ja onnittelut papukaijastaki. Hyvin on keksittemesi toimineet :-) Monenlaista kerkesit kokeilla.
  Iloista toukokuuta :-)

  VastaaPoista

Kiitos kaikille kommenteista, ne ilahduttavat minua ♥
Thank you all so much your lovely messages!