12 joulukuuta 2015

Taidetta Susannalta


Sain jo viime viikolla ihanaa postia Susannalta , se etten ole tätä aikaisemmin postannut ei johdu siitä, ettenkö olisi ilahtunut avattuani paketin, vaan ainostaan omasta saamattomuudestani. Tai siitä, että täällä kaikki kellot käyvät nopeammin kuin ennen!
Vasemmanpuoleiseen "Saat siipesi kun vanhenet" ihastuin heti nähtyäni sen Susannan blogissa. Ja rohkenin  ehdottaa vaihtoa.  Vaikka omat vaihtarini viipyvät, sen tiesin, tunnenhan jo kelloni käynnin.

Extrana sain aivan upean "Kukkaisenkelin"  Voinko ihanimpia saada, pidän kukista ja enkeleistä ja pitkään on mieliväreihini kuulunut myös turkoosi, mistä tiesitkin! En näitä mappiin raaski piilottaa, vaan ne ovat tässä seinälläni ja saan niitä aina ihailla, kellon kulkua tuskin silloin huomaa!
Oi kiitos, kiitos paljon Susanna, ihania maalauksia ovat molemmat.


6 kommenttia:

 1. Ooh, mahtavia. Aivan ihania töitä. Vasemman puoleisen kaunokaisen ihastelin jo kun tuli Susannan blogiin, upea. Kukkaisenkelissä miten huikeat värit ja miten kaunis se onkaan. Upeaa.

  VastaaPoista
 2. Nämä ovat aivan huikeita ja ihania. Ihanat hyvänmielen työt.

  VastaaPoista
 3. Ihania, heleitä, puhdasvärisiä, niin kauniita!!!
  Olet saanut hienot maalaukset, minä myös tykkään enkeleistä.

  VastaaPoista
 4. No sehän osui sitten aivan kohdilleen tuo extran aihe ;)) Kiva että tykkäät niistä. Kivaa viikonalkua sinulle! ♥

  VastaaPoista
 5. Taisin tulla unen maailmaan,sinne missä tontut ovat aina iloisia ja nauru raikaa, no ei se mitään, täällä viihdyn ja kun saa katsella taidetta samalla,niin jään! :)

  VastaaPoista
 6. Todellisia sielunsolinoita nämä taideteokset. Onnea upeasta vaihdosta :-D

  VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentistasi ♥