30. tammikuuta 2015

Tammikuun 9ZIA - 9 kuvio


Ehdinpä vaan minäkin yhdeksänteen kuvioon!  Tammikuussani on touhua riittänyt kotipuuhissa, blogaaminen on pitänyt jättää minimiin. Vaan teemataiteisiin on aina aikaa, se on antanut voimaa ja iloa kiireenkin keskellä. On ollut ilo seurata taiteilujanne ja saada paljon uusia ideoita.

Tähän viimeiseen kuvaan pyrin piirtämään mahdollisimman monta kuvioita, joita en ole ennen piirtänyt. Valinnan vaikeus oli, niin paljon malleja on. Tässä on mm. Confettus, Lazy Eights, Trumpits, Barney, Yuma, Java Juize, Puff, Groovy, Ballace, Rixty, Kelp, Organza, Ourk, Peaks Borner, Fiore, Bozer, Glorz. Aika monta, pitiköhän muistiinpanoni paikaansa. Koko on A4


Klikka kuvaa16 kommenttia:

 1. Tätä ei ole hetkessä tehty. Tarkkaa, hienoa työskentelyä vaativia kuvioita. Tämä on niin sinun näköistä. Onnea lopputuloksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menihän tässä jokunen hetki. Kiitos paljon Aina

   Poista
 2. Vauh ja vielä kerran VAUH! Upeaa kun sen osaa, ja kiitos kun kerrot noista kuvioiden nimistäkin jospa vielä innostun :) Mahtavia töitä olet tehnytkin ja huikea lopetus haasteeseen! Onnea papukaijamerkistä :) Nyt saat hetken huilata ennen seuraavaa haastetta :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Esther, Näitä kuvioita voi hyvin käyttää jatkoskin ja vaikka helmikuussa tehdä doodling.kasvot. Tulikin heti vipinää uuteen teemaan. https://www.zentangle.com/ sivuilta löytyy parhaiten näitä kuvioita piirtämisohjeineen,

   Poista
 3. Kaikki työsi ovat olleet upeita ja tämä viimeinen aivan ihana. Ja vielä A4. On tässä ollut aikamoinen työ, mutta tuli kyllä vaivan arvoinenkin. Kauniint väritkin. Onnittelut, kollaasisi tulee olemaan upea :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeastaan isompana on helpompi tehdä, ei haittaa vaikka käsi vähän tärisee. Kiitos Jaana!

   Poista
 4. Kyllä on hieno, kerrassaan komea. Isokin vielä, joten on ollut tosi paljon työtä, värittämistä, sommittelua ja kuvioiden kirjoa. Onneksi olkoon juhlallisesta loppusuorituksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvio kerrallaan tulee mukavasti valmiiksi, sen enempää suunnittelmatta. Kiitos Sisko!

   Poista
 5. Olen ihan sanaton aina näitä töitäsi katsoessani!
  Ovat vaan niin tosi hienoja ja upeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin käy minulle sinun blogissasi Harakka. Kiitos!

   Poista
 6. Huikea, hirmuisen työn olet tehnyt, ja vielä niin isokin! On tosi kauniita kuvioita ja aivan ihanat värit, kuin trooppinen puutarha. Upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saisipa pihallekin tällaisen puutarhan, onneksi lopussa ehdin piirtämään rauhassa. Kiitos sirokko!

   Poista
 7. Olet sinä kyllä uskomaton nainen! Tämän piirustuksen ytläkylläisyys, runsaus niin väreissä kuin muodoissa, esteettiisyys sommittelussa ja kynänjäljessä on silmiä hivelevää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan häkellyn kehuistasii, kiitos SusuPetal!

   Poista
 8. Taidokasta viivan käyttöä tässä! On ollut ihmeellinen tammikuu täälläkin. Ehkäpä se tästä rauhoittuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiots lepis! Ei ollut tammikuussa vapaa-ajan ongelmaa. ehditkö mukaan helmikkun haasteeseen, digitaalinenkin käy.

   Poista

Kiitos kaikille kommenteista, ne ilahduttavat minua ♥
Thank you all so much your lovely messages!