6. syyskuuta 2013

29 Faces - day 6

My answers number 6 to Ayala´s Art 29 Faces Challenge 
Today's face image I made with charcoal. I'm trying these pictures to try new methods and instruments. I am looking for their own style in. I do this pretty quickly.


Tämän päivän kasvokuvan tein hiilellä. Yritän näissä kuvissa kokeilla uusia tapoja ja välineitä. 
 Etsin omaan tyyliäni.  Teen tämän melko nopeasti, ajattelematta tarkemmin mitä teen. 


6 kommenttia:

 1. Minullakin on parhaillaan kuivumassa jotain uutta ja erilaista. Saa nähdä mitä siitä tulee. Samoin olen päättänyt kokeilla pastellivärejä. Niitä en ole käyttänyt vuosikymmeniin, koska en ole niillä koskaan saanut aikaan mitään kunnollista. Nyt yritän taas.

  Hiili on yksi mielivälineistäni. Se on pehmeä ja mukava, mutta vaatii suuren paperin. Olen nyt käyttänyt ruskeaa pakkauspaperia.

  Kuvassasi on hyvä muoto, kauniit silmät, kuten sinulla aina, myös suu on hyvä. Hiili on mainio juuri nopeutensa takia, mutta pystyy sillä tekemään tarkkaa hidasta työtäkin, jos haluaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä haaste antoi mukavsti intoa kokeilla kaikkea mitä on suunnitellut joskus tekeväni :)
   Nuorena käytin hiiltä enemmän ja lyijykynää. Hiili tarvitsee tosiaan suuren paperin, onneksi löysin tapettirulan:)
   Yksityiskohtiin en vielä ole kunnolla harjoitellut, nyt vain nautin kun saan suurinpiirtein kasvot näkyviin. SIlmät minulla ovat aina samanlaiset, vielä tenejotakin aivan muuta ;D

   Poista
 2. I like the simple charm of this piece.
  She looks like someone i would enjoy meeting.

  VastaaPoista
 3. Kivoja kasvoja, minä piirtelin prinsessoja kolmelle tyttärelle koko heidän lapsuutensa, ja nyt on 5 lasten pikkutyttöä ja naapurinkin tytöt jotka tuo paperia ja sanoo, että piirrä meille taas rinsessa tai paperinukke..en muuten ol paljon kasvoja tehnyt pari muotokuaa kyllä se on tosi vaikeeta löytää juuri näköinen kuva, ihmisen kasvot heijastavat niin monia ilmeitä

  VastaaPoista
 4. Kiva hiilityö! Näin sen varmaan kuuluukin näyttää :) Jotenkin odotan sinulta vielä vaikka ja mitä näiden kasvojen kanssa ja varmaan tuleekin :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikille kommenteista, ne ilahduttavat minua ♥
Thank you all so much your lovely messages!