31. joulukuuta 2012

Suolaista


Ja taas saa levittään joulusiivotulle pöydälle pelit ja pensselit, purkit ja purnukat!  Huvittelin aluksi piirtämällä suolaan.  Kuva , ravistus, kuva ravistus... hauskaa. 
Haaveileva enkeli pääsi kamerakuvaan.

Enpä osannut kuvitella mihin tämä oman blogin aloittaminen johtaakaan.  Vasta nyt olen löytänyt  toinen toistaan upeampia blogeja,  niitä olen ihastellen selannut viime aikoina.  Ihan pieni pää menee pyörälle. 
Monta uutta ideaa on tullut, josko niistä löytyisi se oma juttunikin.  Vaikka välillä kun katselee upeita maalauksia ja piirroksia, niin arveluttaa kehtaanko omiani enää esille lisätäkkään.  Toisaalta ken leikkiin ryhtyy, niin leikin kestäköön.


 "Floristikaksoset laulavat kukkilleen" 

8 kommenttia:

 1. Ihastuttavia kuvia. Tähän...kin on tartuttava heti, kun aika antaa myöten.
  Jokaisessa meissä asuu pieni taiteilija ja jokainen ilmaisee itseään omalla hienolla käsialallaan. Jokaisen tekeminen on yhtä tärkeää. Se ei pelaa, joka pelkää. Täällä on kaikilla kivaa :-)

  Antoisia päiviä myöskin ensi vuodelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina, tämä oli mukavaa, helppo pyyhkiä pois ja aloittaa alusta :)

   Kiitos ja antoisia päiviä myös sinulle!

   Poista
 2. Mukaan vaan kaikkeen :-)
  Nämä ovat mainiot työt ja hieno idea.
  Olen perustamassa haasteblogia, missä tehdään juuri tämänkaltaisia hauskoja juttuja. Haasteblogi on ihan kaikille, mitään taiteelista taustaa ei tarvita. Linkki uuteen blogiin on sivupalkissani kohdassa Muut blogini. Vielä siellä ei tosin ole paljoa mitään, koska aloitan huomenna, eli 1.1. ja ensimmäinen haaste tulee keskiviikkona. Kaikki on nimenomaan leikkimielistä iloittelua :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuna kiitos kannustuksesta, tulenkin heti katsomaan haastettasi. Haasteet ovat kivoja innostajia! Leikkimieletä ei ole koskaan liikaa :)

   Poista
 3. Hauskoja ravisteluja ja piirroksia.

  Luomisen Iloa Vuodelle 2013!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hietatar!

   Luovuutta sinunkin vuoteesi 2013!

   Poista
 4. Tosi kauniit suolaiset taulut. Suolalle on kiva piirtää :) En minäkään alussa tiennyt mihin tämä bloggailu johtaa, mutta nyt tiedän, kaikkeen kivaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sisko!
   Jostakin blogista suolaidean nappasin, koko ajan tulen rohkeammaksi kierrellä täällä.

   Poista

Kiitos kaikille kommenteista, ne ilahduttavat minua ♥
Thank you all so much your lovely messages!